CINE-I COOKU?

Cooku suntem noi, de cand bucatarim la CookuBau!

Viața bucureșteană pe care o consumăm zilnic ne-a hrănit, din fericire, creierul cu idei practice menite să ne ofere mai multe ocazii de petrecut timp cu familia. Iată ce-a ieșit!

Totul a început din dorința de a ne face ordine în cămară și de a nu mai arunca borcane pe care nu le-am consumat cândva integral și a continuat cu dorința de a avea mereu un nou motiv de a ne aduna în jurul mesei.

Apariția lui Tudor, puștiul nostru, a activat în noi și pofta de a umple frigiderul doar cu lucruri cu care ne hrănim și pe care le preferăm proaspete, atât pentru noi, cât și pentru el.

Pasionați și de familie, și de gătit, am hotărât să petrecem mai mult timp în jurul mesei și să îi încurajăm și pe alții să facă la fel... și-așa am creat Cooku Bau!

Geami si Chcihi

La noi acasă, masa a fost pusă: în general, Chichi face haos, Geami curat, sau altfel spus, el este cel mai creativ, iar ea cea mai calculată. La Cooku Bau, lucrurile prind formă tot în familie: Chichi rezolvă Sigur, sigur! și Așa rămâne!, Geami calculează Asta aici, asta acolo.. și Mmm, asta e!, iar Tudor confirmă prin Dulcios! și Mai vreau!

Bine-ai venit la noi la masă, - unde te poftim nu să mănânci încă, ci să gătești!

X
Se lucrează...